ŞIRNAK / SİLOPİ - Silopi İmam Hatip Ortaokulu

ÖĞRENCİMİZ ŞIRNAK BİRİNCİSİ OLDU

Genç Sada Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Şırnak Birincisi Oldu

Her yıl düznli olarak Din Öğretimi genel Müdürlüğü tarafından yapılan Genç Saada Kuan-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında bu yıl okulumuz adına katılan 6. sınıf öğrencimiz Yusuf SENGON Şırnak il birincisi oldu. Cizre Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulunda yapılan yarışmaya şırnak genelinden 15 okulun katılımı ile gerçekleşti. Yarışmaya katılan öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunurken, heyecanları Kuran-ı Kerim okumalarına da yansıdı. 15 ayrı okulun katıldığı yarışmada öğrencimiz Yusuf SENGON Şırnak il birincisi olarak okulumuzu onurlandırdı. Öğrencimize başarılarının devamını dilerken emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

04-01-202404-01-202404-01-2024

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 11:09 - Görüntülenme: 77